pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

fredag 30. oktober 2009

Hellstrøm rydder opp?

Jeg er en kulinarisk trendnisse.
Eller - jeg ser i hvertfall på mat-program på TV. Sammen med min (i det siste) svært koke-aktive samboer så jeg igår på at Herr Eyvind Hellstrøm fikset og ordnet på en café i Son.

Han viste damene med de flagrende gevantene ("Kunst og kultur-kaféen Neptun!") hvordan man lager en enkel, deilig blomkål og brokkoli-suppe.
den skal jeg prøve i kveld! Jippi! Koke blomkål i melk, brokkoli i vann - frem med stavmikseren og vips - suksess!

I hvertfall i teorien.
Time will show. Jeg kommer tilbake med rapport og oppskrift. pepperogparmesan blir det garantert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar