pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

tirsdag 24. november 2009

En smule torsk på lime


Her er en av de veldig få fiskerettene jeg KAN og LIKER.


Skjær lime i skiver, legg torskefilet (med eller uten skinn) oppå, legg på et godt lag med brødsmuler og smør-blanding. Inn i ovenen på 175 grader til det er ferdig stekt.

Serveres med ovnsbakte sherrytomater og potetmos iblandet ruccula.
Saus: hjemmelaget remulade av majones, hakket grønne oliven og kapers med litt lime.

Og ikke minst - Chablis.


Total tilberedning: 25 minutter.


ENJOY!


PS: Hanne - det var dette du gikk glipp av i kveld...

1 kommentar:

  1. ah, fillern! Dette høres fantastisk godt ut! Håper du lager den igjen en annen gang?

    SvarSlett