Her kommer litt om påskens mat - det er faktisk helt fritt for lam!
Har allerede laget tirsdagens middag, nå er det onsdag og de andre kommer med bilder og resultater etter hvert.
Tirsdag - Grillet breiflabb med mangosalsa og salat.
Ble ikke så verst. Her brukte jeg en thai-saus med ingefær og sitrongress fra pose for å marinere fisken i ca en halvtime før grilling. Det funka - men breiflabb må grilles leeenge med mindre den skives. Jeg må øve på å gsteke eller grille breiflabb. Den slipper mye vann når den hviler, det blir ofte litt sørpete på tallerken.
Mangosalsa - hakk opp en mango, litt chili, litt limesaft og litt fersk ingefær. Enkelt. Godt.
Ærlig talt, her brukte jeg oppskrifter og inspirasjon fra http://www.aperitif.no/
Onsdag - Grillet entrecote med paprika og salvie-makaroni
Torsdag - Gettsaltet torske med Tenerifepoteter og tomat-beurre blanc
Fredag - forhåpentligvis en fisketur og dermed kun niste!
Lørdag - Spaghetti med salvie, tomat og brokkoli
Søndag - Hjemmelaget pizza med masse ost!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar