pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

søndag 26. september 2010

Skal du bake nå igjen?

Det er et under, men Vegetarianeren har aldri klaget over tildels steinharde brød og mel overalt.
Fordi av og til lykkes jeg.
Selv en blind høne kan finne korn, og selv en amatør med bakefobi kan lage godt brød av det kornet.

Nå skal jeg prøve denne oppskriften med kulturmelk - rett og slett fordi det høres godt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar