Currypulver er en dårlig erstatning - men hvis det er alt du finner så prøv litt ekstra lime.
Her er oppskriften:
En liter fiskekraft / buljong
En boks kokosmelk
300-400 gram fisk, jeg bruker isgalt siden den holder seg veldig fast i suppa
100 g Sopp i store biter, her østerssopp
2 spsk gul currypaste
3-4 kaffirlimeblader
Chili, lime og fiskesaus etter smak
Start med å koke opp kraften, tilsett limeblader, sitrongress og currypaste. Kok i 5 minutter og sil. Kast bitene.
Tilsett kokosmelk, kok opp. Kokes inn til passe tykkelse. Ha oppi sopp, la den trekke 5 min før du har oppi fiskebitene og trekker alt 5 minutter til.
Serveres med nypillede reker oppå (de skal ikke koke eller varmes!) og litt fersk koriander.
smak til med pepper, lime og fiskesaus - men dropp parmesanen
- pepperogparmesan
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar