pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

lørdag 17. juli 2010

Gazpacho 2

Og her er min enkle gazpacho. Ta to bokser tomat, gjerne typen i papp da det gir mindre "bokssmak". Slapp av, spanjolene bruker også hermetikk. ICA har disse kartongene, de er også økologiske. Hakk opp en paprika og en halv agurl. Kanskje du må justere blandingen - jeg bruker mye agurk. Mikses godt og lenge i blederen. Smaksett med litt sitronsaft og littegrann salt. Settes i kjøleskapet i en time, holder fint til neste dag, bare gi den en liten surr i blenderen før servering.

Et tips er å oppbevare tomatboksene i kjøleskapet...

Serveres med godt brød, drypp over litt olje og kanskje litt hakket agurk, brødsmuler osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar