Det er ikke rart trailersjåfører sliter med hjert / karsykdommer og fedme. Veimaten er nesten uten unntak feit og basert på kjøtt med mest mulig salt og frityr. Etter en kjøretur Oslo-Dombås ser jeg nå hvor vanskelig det er å finne kjapp men god mat langs veien.
Med en vegetarianer i bilen ble det ikke lettere, men jeg ville heller valgt salat enn 80% av det vi så. Den ene pizzasjappa vi fant led av en ødelagt pizzaovn...
Resultat: 190 spenn for løvbiff og cola. Vegetarianeren betalte 191 for bacalao og Solo. Begge tydelig mikro-oppvarmet.
Men de finnes sikkert, restaurantene langs veien som serverer god, vellaget mat langs veien. Ikke fancy, ikke fransk eller italiensk eller fusion ellerBagatellemat - bare god mat på ferske råvarer. Gjerne en enkel hjemmelaget pizza. Eller ferske kjøttkaker. God grøønsaksuppe. Inntil videre pakker vi niste og primus.
Nei til kjip veimat!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar