pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

torsdag 22. juli 2010

Veimat

Det er ikke rart trailersjåfører sliter med hjert / karsykdommer og fedme. Veimaten er nesten uten unntak feit og basert på kjøtt med mest mulig salt og frityr. Etter en kjøretur Oslo-Dombås ser jeg nå hvor vanskelig det er å finne kjapp men god mat langs veien.

Med en vegetarianer i bilen ble det ikke lettere, men jeg ville heller valgt salat enn 80% av det vi så. Den ene pizzasjappa vi fant led av en ødelagt pizzaovn...
Resultat: 190 spenn for løvbiff og cola. Vegetarianeren betalte 191 for bacalao og Solo. Begge tydelig mikro-oppvarmet.

Men de finnes sikkert, restaurantene langs veien som serverer god, vellaget mat langs veien. Ikke fancy, ikke fransk eller italiensk eller fusion ellerBagatellemat - bare god mat på ferske råvarer. Gjerne en enkel hjemmelaget pizza. Eller ferske kjøttkaker. God grøønsaksuppe. Inntil videre pakker vi niste og primus.

Nei til kjip veimat!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar