pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

torsdag 29. juli 2010

Grillet kveite med søtpotetpuree, squash og rødløk

Dette blir dagens middag. Planen er å grille kveita i en såkalt fiskevender, en klype av ståltråd som er vel egentlig beregnet til hel fisk.

Søtpotetpuree er jo enkelt, grillet rødløk i folie er bare å skjære løk i båter, legge mye salt på folie og prøve å få løkbåtene til å samle seg pent når du pakker folien sammen.

Grillet squash er superenkelt men ser skikkelig profft ut! Tykke skiver av halv squash, 1+1 min på grillen.

Saus? Smeltet smør, masse salvie og basilikum, litt creme fraiche og pepper.

Dette er i hvertfall planen. Vi får se...

Bilder av ingredienser samt løk i folie.






- pepperogparmesan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar