pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

tirsdag 14. juli 2009

Barnemat, ja...

Nå har det seg slik at "vi" har termin 21. juli. Derfor denne søte lille tickeren under her.
Jeg tror mamma'n kommer til å stå for barnematen i en god stund fremover, så jeg har tid til å forberede meg på å bli barnekokk.
Har hørt at hirsegrøt er tingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar