pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

lørdag 18. juli 2009

Kveite!


I dag skal jeg lage:
Gazpacho
Ovnsbakt Kveite med grønnsaker

Her er ingerdienser - mer om tilberedning, suksess eller fiasko senere.
Kveita er pakket inn. Det er namlig pairkveite. Sjelden og dyr fiskeart, denne papirkveita..

Her er oppskriften jeg prøver på.

Det blir nok neppe helt etter oppskriften, men dette er basisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar