pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

søndag 12. juli 2009

Pepper Og Parmesan - to ting jeg liker

Mat må man ha.
God mat.

Gjerne med pepper og parmesan. Eller jordbær. Eller fersk oregano. Muligens litt breiflabb. Kanskje en dæsj sennep.

Og for all del, husk vinen.

Jeg skal skrive om mat, vin og andre gane-ogkjøkken-relaterte ting som faller meg inn.
Kanskje det er verdt å lese, kanskje det er verdt å spise.

Vi får se. Og smake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar