pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

onsdag 29. juli 2009

OK, OK.

Middag til 6 gikk fint. Kveite er veldig greit å steke i ovn, og smaker jo glimrende.

Det blir en stund til neste gang det blir middag til 6....

I mellomtiden har jeg funnet frem en glimrende bok igjen, prøvd noen nye oppskrifter og nettopp i dag testet nye råvarer!

more to follow...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar