pepperogparmesan gjør all mat bedre

Jeg elsker å lage mat og er nesten fanatisk motstander av kjedelig mat. Derfor skriver jeg ned noen linjer de gangene jeg mener jeg har laget noe skikkelig godt.
Enkel mat, rask mat, komplisert mat, imponerende mat, tirsdagsmat, tradisjonsmat, fusion cooking, italiensk mat, hele-lørdagskvelden-med-venner-og-vinflasker-mat, nattmat og nistemat - alt har sin tid.
Men kjedelig, smakløs mat hører ikke hjemme noen steder.
pepperogparmesan kjemper mot kjedelig mat!

lørdag 18. juli 2009

ENDELIG - posjert egg!

Jeg elsker posjerte egg og bestiller det alltid når jeg kan, f.eks på hotell-frokoster på litt "fancy" hotell.


Man skulle jo tro at det er hur lätt som helst å posjere et egg. Men nei da. Har aldri fått det til før i dag. Jeg elsker posjerte egg og bestiller det alltid når jeg kan, f.eks på hotell-frokoster på litt "fancy" hotell.

Nå har jeg endelig fått det til selv!
Jeg har ENDELIG lykkes med dette! Ca. 15 forsøk over 5 år (OK, jeg har ikke prøvd SÅÅ veldig hardt...) har resultert i eggsuppe hver gang. Nå har jeg nettopp spist mitt første posjerte egg.
Utrolig - jeg kan lage perfekt sjokofondant, men kunne ikke koke egg.

Her var løsningnen. Man kan lære alt på JauTuub.

Perfect poached eggs

Gjett hva det blir til frokost i morgen....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar